Ge medarbetare tillgång till bil, undvik att binda upp kapital i bilar och minska behovet av parkeringsplatser. Det finns många situationer som kan lösas med Rullas bildelning.

Appen är nyckeln till bilarna.

Med företagsabonnemang kan ni enkelt erbjuda medarbetare tillgång till bilar. Med samma app kan bilarna köras privat och i tjänsten. Håll full koll på kostnader och nyttjande, med minimal administration. Enkelt för företaget, enkelt för medarbetaren.

Egen bilpool.

Är hög tillgänglighet viktigt rekommenderar vi en egen bilpool. Då styr ni själva vilken typ av bilar som behövs och vem som har tillgång till bilarna. Samtidigt får ni förstås använda alla andra Rulla-bilar också!

Bostadsrättsförening.

Öka intresset för dina fastigheter genom att erbjuda bildelning. Med en bilpool kopplad till fastigheten behövs också färre parkeringsplatser. Hör av dig så berättar vi mer om hur Rulla är en smart satsning för dig.

Våra bilar.

Ibland behövs en liten bil, ibland en större. Vi ser därför till att utbudet i varje stad hjälper dig i så många olika vardagssituationer som möjligt. När vi lanserar i din stad kommer du kunna se exakt vilka bilar som finns tillgängliga. Saknar du något hoppas vi att du hör av dig!

Våra bilar
Här finns rulla

Här finns vi.

Från januari 2021 rullar vi ut i fyra städer där svenska Volvo- och Renaulthandlare finns: Borås, Jönköping, Umeå och Varberg. Men det är bara början, fler städer väntar runt hörnet. 

Under januari 2021 börjar vi rulla ut i Sverige.

Var vill du att vi ska finnas? Hör av dig!