Skip to main content

Nu kan du rulla månadsvis utan krångel och långa avtal!

När behöver du bil?

Har du ett CarPaykort och vill testa en ny vardag?
Vi ger dig 500 kronor att köra för!

Storhandla, skjutsa till träningen eller kanske en spontan dagsutflykt? Du löser dem alla med Rulla! Vår app är nyckeln till allt – bokningar, betalningar och självklart till själva bilen.

Börja rulla

Våra bilar.

Ibland behövs en liten bil, ibland en större. För en del är elbil viktigt, för andra spelar det ingen roll.
Vi ser därför till att utbudet hjälper dig i så många olika vardagssituationer som möjligt. Utbudet varierar mellan orterna, nedan ser du ett antal exempel.

Är du redo att börja rulla?

Ladda hem appen idag och skapa ditt konto. Ange kampanjkoden du fick i utskicket från CarPay, så laddas ditt konto automatiskt med 500 kr inkl. moms. Pengarna går att använda till resor (debiteringar för tid samt körda kilometer) och är giltiga till och med 2024-12-31.

Hur funkar det?

Efter att du laddat hem appen behöver du registrera ett konto, där du bland annat tar en bild på dig själv och ditt körkort. Du väljer också i vilken ort du normalt kommer använda Rulla. När du skapat kontot kommer vi, för både din och vår säkerhet, kontrollera att körkortet är giltigt och att du inte har några betalningsanmärkningar. Normalt går detta snabbt men kan dröja till nästa arbetsdag.

När du är godkänd kan du boka din första resa.

Annat som är bra att veta

  • Du betalar per bokad timma och körd kilometer. Om du önskar boka längre resor har vi fasta priser för t.ex. 1 dygn. Systemet justerar automatiskt priset till det lägsta.
  • Vi har två prislistor. Om du kör någon gång per månad lönar det sig att vara Rulla-medlem. Det kostar 99 kr/månad (utan bindningstid) och då är priset från 65 kr/timma och 2 kr/km. Om du inte är medlem, kostar det från 130 kr/timma och 4 kr/km. För detaljerade priser, klickar här eller se uppgifter inför bokning i appen.
  • Bränsle ingår alltid i priset. Parkering på fordonets poolplats ingår, men önskar du parkera under pågående resa betalar du själv din parkering.
  • Försäkring med självriskelliminering ingår. Det betyder, att du inte betalar något extra för försäkringen samt att ingen självrisk utgår, på skador som godkänns av försäkringsbolaget (godkänd skadeanmälan krävs).
  • Vi tar hand om allt som rör bilen – från service till tvätt.
  • Fler vanliga frågor samt kontaktuppgifter hittar du här.