Rulla Norrköping i samarbete med Rejmes Bil.

Behöver ni en egen bilpool eller vill ni dela med andra?

Anmäl intresse
Ge medarbetare tillgång till bil, undvik att binda upp kapital i bilar och minska behovet av parkeringsplatser. Det finns många situationer som kan lösas med Rullas bildelning.

Appen är nyckeln till bilarna.

Med företagsabonnemang kan ni enkelt erbjuda medarbetare tillgång till bilar. Med samma app kan bilarna köras privat och i tjänsten. Håll full koll på kostnader och nyttjande, med minimal administration. Enkelt för företaget, enkelt för medarbetaren.

Egen bilpool.

Är hög tillgänglighet viktigt rekommenderar vi en egen bilpool. Då styr ni själva vilken typ av bilar som behövs och vem som har tillgång till bilarna. Samtidigt får ni förstås använda alla andra Rulla-bilarna också!

Bostadsrättsförening.

Öka intresset för dina fastigheter genom att erbjuda bildelning. Med en bilpool kopplad till fastigheten behövs också färre parkeringsplatser. Hör av dig så berättar vi mer om hur Rulla är en smart satsning för dig.

Våra bilar.

Ibland behövs en liten bil, ibland en större. Vi ser därför till att utbudet hjälper dig i så många olika situationer som möjligt. Saknar du något hoppas vi att du hör av dig!

Vi finns redan i Norrköping.

Våra fasta stationer finns på två platser i centrala Norrköping.

Vill ni ha en egen station?

Kontakta oss
1
Södra Grytsgatan 7
2
Lindövägen 60

Vanliga frågor.

Hur ansluter jag mig som privatkund?

Du laddar ner appen, skapar ett konto och bokar den bil du vill köra. Hör av dig till oss om vi ännu inte finns på din ort!

Vad kostar resor om jag är Rulla-medlem?

Det beror på vilken bil du väljer, hur länge du tänkt boka bilen och hur långt du planerar att köra. Är du Rulla-medlem så kostar det följande:

Liten bil: 65 kr/h

Mellan bil: 75 kr/h

Stor bil: 85 kr/h

Sedan betalar du alltid 2 kr/km.

 

Det betyder att rullar du med en liten bil på ett ärende som tar 2 timmar (130 kr), där det är 20 km (40 kr) fram och tillbaka. Blir det totalt 170 kr för resan.

Vad kostar resor om jag är Prova-medlem?

Det beror på vilken bil du väljer, hur länge du tänkt boka bilen och hur långt du planerar att köra. Är du Rulla-medlem så kostar det följande:

Liten bil: 125 kr/h

Mellan bil: 145 kr/h

Stor bil: 165 kr/h

Sedan betalar du alltid 2 kr/km.

 

Det betyder att rullar du med en liten bil på ett ärende som tar 2 timmar (250 kr), där det är 20 km (40 kr) fram och tillbaka. Blir det totalt 290 kr för resan.

Finns paketpriser för helg- och veckohyror?

Absolut. Som Rulla-medlem får du tillgång till följande förmånliga priser:

Liten bil
Dygnspris: 695 kr
Pris 3 dygn: 1195 kr
Pris 7 dygn: 2595 kr

Mellanbil
Dygnspris: 795 kr
Pris 3 dygn: 1 395 kr
Pris 7 dygn: 2 995 kr

Stor bil
Dygnspris: 895 kr
Pris 3 dygn: 1 595 kr
Pris 7 dygn: 3 395 kr

Kan jag köra både privat och i tjänsten?

Absolut. Innan du bokar din resa får du välja om du vill göra den i tjänsten eller privat. Därefter tar vi hand om resten. Det kräver dock att ert är företag är anslutet till Rulla som företagskund.

Hur ansluter jag mig som företagskund?

Hör av dig till oss och berätta om vilka behov ditt företag har! Vill ni ha en egen bilpool eller dela med andra? Intresseanmälan

Vad händer om jag får en p-bot?

Du betalar själv för eventuella p-böter eller andra trafikförseelser.

Jag vill köra elbilar, hur gör jag?

Välj våra Renault Zoe när du bokar. De går bara på el. 

Hur betalar jag?

Du ansluter ett betalkort till Rulla när du skapar ditt privata konto. Om du rullar med ditt företag så betalar de för dina resor.

Vem får köra bilen?

Du som har bokat får låta någon annan med giltigt körkort köra bilen så länge du är med i bilen.

Hur tankar jag?

Du ska alltid lämna tillbaka bilen med minst kvarts tank (gäller både el och andra drivmedel). I bilen finns ett tankkort som bara får användas till drivmedel på den stationskedja som kortet gäller.

Hur får jag tillgång till bilen?

15 minuter innan din bokning startar dyker nyckeln upp i din app och du kan då låsa upp din bokade bil.

Hur startar jag min resa?

15 min innan din bokning startar kan du låsa upp bilen med den digitala nyckeln i appen. Klicka på låssymbolen mitt på skärmen.

Hur avslutar jag min resa?

När du vill avsluta din resa så klickar du på krysset till vänster på skärmen inne i appen. Då avslutas resan och bilen låses.

Hur fungerar det med parkering?

Parkeringsplatsen där du hämtade bilen ingår i priset under hela din bokning. Parkerar du på andra platser betalar du själv.

Kan jag åka vart jag vill?

Javisst, så länge du hinner tillbaka till platsen där du hämtade bilen innan bokningen är slut så kan du åka vart du vill i Sverige. Kontakta oss om du vill köra utomlands.

Vem kontaktar jag när jag har problem?

Kontakta vår kundsupport på tel. 0104-055405.

Hur fungerar det med försäkring?

Självriskeliminering ingår i priset så du är skyddad från obehagliga överraskningar om olyckan skulle vara framme. Du behöver alltså inte betala någon självrisk om något skulle hända och hyrbilen skadas.

Hur anmäler jag en skada på bilen?

Du anmäler alla skador på bilen direkt i appen. När du anmäler skadan är det viktigt att du tar bilder, ange händelseförloppet samt tid och plats för olyckan. Skador kan du ange både före, under och efter din resa, därför är det viktigt att kontrollera bilen efter skador både före och efter dina resor.

Hur pausar jag min resa?

Under pågående bokning kan du parkera, pausa resan och låsa bilen med den digitala nyckeln i appen. Då klickar du på symbolen mitt på skärmen. När du vill köra igen låser du upp bilen genom att klicka mitt på skärmen igen.

Så funkar det!

Öppna appen.

Ladda ner rulla-appen till din smartphone och registrera dig. Det är enkelt och tar bara någon minut.

Välj bil.

Var våra bilar är parkerade ser du enkelt i appen. Välj den plats och bil som passar dig och klicka på Boka.

Börja rulla.

Bilen låser du smidigt upp med appen. Dessutom ingår bränsle och bilens parkeringsplats under hela din bokning.

Allt du behöver är appen. För ett enklare sätt att ha bil.

Hitta, boka och rulla med appen som finns för både iOS och Android. Det har aldrig varit enklare att ha tillgång till bil.

Anmäl intresse.

Hör av dig till oss och berätta om dina behov.